top of page

Inner Beauty Evening

Pop’s clinic har gleden av å invitere deg til en ‘’Inner beauty evening’’ den 28.10.2021 kl1800-2000.

Å lære å elske deg selv er svært viktig for din psykisk og fysisk helse. Når du lærer å elske og verdsette deg selv som om du var din egen bestevenn, kan du gi kjærlighet til andre. Hvis du undervurderer deg selv, vil du utvikle lav selvtillit og negativt selvbilde. Overraskende nok både menn og kvinner har dessverre et negativt selvbilde og lav selvtillit 

Kort sagt vi har mindre sympati og respekt med oss selv når det gjelder vår relasjon til oss selv og årsaken til dette kan være forskjellige psykologiske grunner, barndom opplevelser, miljø og social media.

Det er et faktum at alle mennesker er verdifulle og pene  på sin egen måte. Personer med self-compassion er lykkelige, mer optimistiske, og har mindre sannsynlighet for å få angst og depresjon. 

Gode nyheter er at ved å forandre dette kan vi forbedre vår relasjon til andre.

Det vi driver med på Pop’s clinic er å fremheve naturlige skjønnheten, vedlikeholde ungdommelig utseende og booste selvtilliten til både menn og kvinner gjennom vår diskre arbeidsmetode.  

Denne kvelden skal vi holde et lite foredrag med tips og triks for at du kan få et bedre forhold med deg selv og i tillegg får du muligheten til å utføre forskjellige behandlinger med gode tilbud. 


Vi gleder oss til å se mange av dere!
Ta gjerne med venner.


Champagne, Kafe,te og kaker serverer vi! 


Beste hilsinger 

Pop’s Clinic

Laserbehandling - Fillere - Injeksjonsbehandlinger

bottom of page