top of page
Botox-injeksjoner

Grunnkurs Botox

Pris: Kr 8000

Botulinum Toksin A (BOTOX)


Botox har revolusjonerte hele den estetiske bransjen.  Små raske injeksjoner som settes i muskulaturen i ansiktet, og som har formidabel effekt på rynker og linjer. Boulinum toksin A er svært enkelt i bruk, men krever god kunnskap om hvilket området man behandler, hvilken dose man setter og ikke minst en presis anatomikunnskap må ligge i bunnen hos hver behandler. 

Praktisk kurs

Du vil få en introduksjon om hva Botox er, og historien bak verdens mest populære estetiske produkt. Vi vil gå gjennom grunnleggende anatomi av ansiktet og det forventes at du har kunnskap om samtlige muskler i ansiktet etter endt kurs, så det er en fordel å komme forberedt.

Vi vil gå nøye gjennom stegene for å rekonstiture Botox fra pulver til ferdig væske klar til å injiseres. Gjennom kurset vil du lære å bruke Allergan(BOTOX) med praktisk undervisning hvor du skal sette toksiner på modeller. Vi vil fokusere på enkle områder som glabella, panne og kråketær. 

Diplom og sertfikat: 

Etter endt kurs vil du selv kunne sette toksiner på enkle områder. Du vil også motta diplom og sertfikat som bekrefter kunnskap og opplæring.

bottom of page